კულინარიული პროდუქციის წარმოება

250 ლარი
ყიდვა
კურსის ხანგრძლივობა: 30 დღე
კურსის პროგრამა:პროფესიული
სწავლის ფორმა: 50% ონლაინ
ცოდნის დონე: მინიმალური
სერტიფიკატი: IAGC, სკოლა "ინტერსერვისი"
კურსის მიზანი
კურსი წარმოადგენს მზარეულის პროფესიული კურსის ძირითად შემადგენელ ნაწილს. კულინარიული პროდუქციის მაღალი ხარისხის უზრუნველყოფისთვის ძალზე მნიშვნელოვანია საწარმოში (სამზარეულოში) სრული ტექნოლოგიური ციკლის ცოდნა და მისი სწორი გამოყენება პრაქტიკაში. ეს კურსი დაგეხმარებათ თქვენი პროფესიონალიზმის ამაღლებასა და განვითარებაში.

თუ თქვენ სარგებლობთ 10% -იან ფასდაკლებით, გთხოვთ კურსის ყიდვამდე გვაცნობოთ. 
Left
Right
რას გთავაზობთ?

თეორიისა და პრაქტიკის 8 კვირიანი პროგრამა
+ სწავლის შესაძლებლობა ნებისმიერ ხელსაყრელ დროს
+ ონლაინ კურსი ხელმისაწვდომია 60 დღის განმავლობაში
+ ცოდნის შემოწმება ტესტების მეშვეობით
+ კურსის გავლის სერტიფიკატი

კურსის პროგრამა

1. საკვები პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგიური პროცესების კლასიფიკაცია და ზოგადი მახასიათებლები.
2. კვების წარმოებაში (სამზარეულოში) პროდუქციის პირველადი და შემდგომი დამუშავების (გიდრო, მექანიკური, თბური) ტექნოლოგია. 
3. ცივი და ცხელი კერძების, სალათების, გარნირების და  სხვა კერძების მომზადების ტექნოლოგია.

გაქვთ შეკითხვები?

დატოვეთ თქვენი კომენტარი ან დაგვირეკეთ!
250 ლარი
ყიდვა
Write Close