დამწყები ან მომუშავე მზარეულების მიერ პროფესიული ცოდნისა და უნარების ათვისება ან გაღრმავება
ენის საფუძვლები, ლექსიკა და ფრაზეოლოგია პროფესიული საქმიანობისთვის
მზარეულის პროფესიული კომპეტენციების ამაღლება, კარიერული ზრდის შესაძლებლობა
ძირითადი კულინარიული ტექნიკების დაუფლება და საწარმოო პროცესების გაცნობიერება.
მზარეულის, სუ-შეფის, შეფ-მზარეულის და სხვა პერსონალის კომპეტენციების შეფასება
კულინარული წარმოების უსაფრთხოება, სანიტარული სტანდარტები, შრომის ეფექტურობა
სანიტარია-ჰიგიენისა და სურსათის უვნებლობის საერთაშორისო ნორმები და წესები
ეძებთ თქვენთვის იდეალურ პროფესიას? ისწავლეთ და გახდით მზარეული