სანიტარია-ჰიგიენისა და სურსათის უვნებლობის საერთაშორისო ნორმები და წესები
კურსის აქტუალურობა და მიზანი:
ევროკავშირთან ასოცირების შეთანხმებამ და ქვეყნის ეკონომიკაში ტურიზმის პრიორიტეტულ მიმართულებად განსაზღვრამ განაპირობეს
სანიტარია-ჰიგიენისა და სურსათის უვნებლობის საერთაშორისო ნორმების (DCFTA, HACCP სისტემა) და რეგულაციების (ევროპარლამენტისა და ევროპის საბჭოს დადგენილება 852/2004 "სურსათის წარმოების სანიტარიული და ჰიგიენური წესების შესახებ" ) უზენაესობა და მათი მოთხოვნების ზედმიწევნით დაცვის აუცილებლობა. რაც რესტორნებსა და კვების სხვა ობიექტებს მიუთითებს სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმებისა და წესების, ასევე კულინარიული პროდუქციის უვნებლობის დაცვის გაძლიერებაზე.
რას გთავაზობთ?
+ სწავლის შესაძლებლობა ნებისმიერ ხელსაყრელ დროს + ონლაინ კურსის ხელმისაწვდომობა 30 დღის განმავლობაში + ცოდნის შემოწმება ტესტების მეშვეობით + კურსის გავლის სერტიფიკატი
კურსის პროგრამა
1. კვების ობიექტებში HACCP- ს მოთხოვნათა და წესების შესაბამისი სანიტარია-ჰიგიენისა და სურსათის უვნებლობის სისტემის ორგანიზება, მართვა და ეფექტური გამოყენება
2. რისკის მართვის ინსტრუმენტებისა და პროცედურების გამოყენების შესაძლებლობა
3. HACCP- ს მოთხოვნათა და წესების უცხოური მაგალითების შესწავლა და დანერგვა კვების ობიექტებში