პროფესიული კურსი - მზარეული - III ნაწილი

250 ლარი
ყიდვა

ძირითადი კულინარიული ტექნიკების დაუფლება და საწარმოო პროცესების გაცნობიერება.

კურსის მიზანი
სამზარეულოში კერძების თამამად მომზადებისთვის ძირითადი კულინარიული ტექნიკების დაუფლება და საწარმოო პროცესების გაცნობიერება.

ვისთვის არის კურსი?
ამ კურსის დაწყებამდე გაიარეთ  მზარეულის კურსი - 1 ნაწილი და მზარეულის კურსი - 2 ნაწილი ან დაადასტურეთ თქვენი მუშაობა კვების ობიექტში.
გთხოვთ კურსის დაწყებამდე გვაცნობოთ ამის შესახებ. 

პრაქტიკული კულინარიული უნარებისა და სამზარეულოს თეორიის ცოდნის შერწყმის შედეგად - თქვენ შეძლებთ მუშაობის დაწყებას სხვა და სხვა კვების ობიექტში (რესტორანი, კაფე, სასადილო და სხვ.) მზარეულის  პოზიციაზე .
Left
Right
რას გთავაზობთ?

თეორიისა და პრაქტიკის 8 კვირიანი პროგრამა
+ სწავლის შესაძლებლობა ნებისმიერ ხელსაყრელ დროს
+ ონლაინ კურსი ხელმისაწვდომია 90 დღის განმავლობაში
+ აუდიო და ვიდეო გაკვეთილები, პრაქტიკული დავალებები
+ ცოდნის შემოწმება ტესტების მეშვეობით
+ კურსის გავლის სერტიფიკატი

კურსის პროგრამა მოდულების მიხედვით:

1. საკვები პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგიური პროცესების კლასიფიკაცია და ზოგადი მახასიათებლები.
2. კვების წარმოებაში (სამზარეულოში) პროდუქციის პირველადი და შემდგომი დამუშავების (გიდრო, მექანიკური, თბური) ტექნოლოგია. 
3. ცივი და ცხელი კერძების, სალათების, გარნირების და  სხვა კერძების მომზადების ტექნოლოგია.

გაქვთ შეკითხვები?

დატოვეთ თქვენი კომენტარი ან დაგვირეკეთ!
250 ლარი
ყიდვა
Write Close