პროფესიული კურსი მზარეული I ნაწილი
 

პროფესიული კურსი მზარეული I ნაწილი

100 ლარი
ყიდვა

ეძებთ თქვენთვის იდეალურ პროფესიას? ისწავლეთ და გახდით მზარეული

კურსის აქტუალურობა და მიზანი
საზოგადოებრივი კვება ასრულებს სამ ურთიერთ დაკავშირებულ ფუნქციას: მზა პროდუქციის წარმოება, პროდუქციის მომზადება და მისი მოხმარების ორგანიზება.
კვების მრეწველობა განვითარების პროცესშია - იზრდება როგორც დაწესებულების რაოდენობა,  ასევე მომსახურების ხარისხიც.
კვების ობიექტების ძირითადი ამოცანებია მოსახლეობის მოთხოვნების მაქსიმალური დაკმაყოფილება, პროდუქციის ხარისხის და მომსახურების კულტურის გაუმჯობესება. ამასთან იზრდება კვალიფიციური პერსონალის საჭიროება, კერძოდ სამზარეულოს პერსონალი.  

მოდით გავერკვიოთ თუ როგორ სწავლობენ ზრდასრული ადამიანები? 

სწავლება მიმდინარეობს დევიდ კოლბის მეთოდის მიხედვით

კურსი წარმოადგენს მზარეულის პროფესიული მომზადების საერთო პროგრამის განუყოფელ ნაწილს.
პირველი ნაწილის გავლის შემდეგ თქვენ უნდა გაიაროთ 
ამის შემდეგ თქვენ მიიღებთ მზარეული უნივერსალის პროფესიულ სერტიფიკატს.
Left
Right
რას გთავაზობთ?

კურსის პროგრამა

1. კვების ობიექტების კლასიფიკაცია. საქართველოს რეგიონალური სამზარეულოები 
2. მზარეულთა კლასიფიკაცია, ფუნქციონალური მოვალეობები
3. კულინარული პროდუქციის წარმოების ძირითადი ცნებები, ტერმინები და განმარტებები

გაქვთ შეკითხვები?

დატოვეთ თქვენი კომენტარი ან დაგვირეკეთ!
100 ლარი
ყიდვა

კურსები და სერტიფიცირება!


Write Close