კულინარული წარმოების უსაფრთხოება, სანიტარული სტანდარტები, შრომის ეფექტურობა
კურსის მიზანი
მზარეულის წარმატებული კარიერის დაწყება შეუძლებელია ნედლეულისა და კულინარიული პროდუქციის უსაფრთხოების, სამზარეულოს აღჭურვილობის ეფექტური და უსაფრთხო გამოყენების, სამზარეულოსა და თვით მზარეულისადმი დაწესებული სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმების ცოდნის გარეშე.
ვისთვის?
დამწყებ მზარეულთათვის, რესტორატორებისთვის და ყველა მსურველთათვის, ვისაც სურს მუშაობის დაწყება სარესტორნო ბიზნესში.
კურსი წარმოადგენს მზარეულის პროფესიული მომზადების საერთო პროგრამის განუყოფელ ნაწილს.