კულინარიული წარმოების უსაფრთხოება და სანიტარია
ერთი შეხედვით HACCP სისტემა შეიძლება რთული მოგვეჩვენოს, მაგრამ მისი ზოგიერთი კომპონენტი მარტივად შეიძლება ჩაინერგოს ნებისმიერი კვების წარმოების საქმიანობაში. კონცეფციის ცნებები გააზრებულია და მიჰყვება ძლიერ, ლოგიკურ თანმიმდევრობას. ეს პროგრამა მარტივად განმარტავს HACCP– ს კომპონენტებს, შემდეგ კი ეხმარება ამ კომპონენტების ნაბიჯ-ნაბიჯ ორგანიზებაში, რომელსაც ახორციელებს რესტორნის მენეჯერი საკუთარი პერსონალის გუნდთან ერთად.
ინსტრუქტორები: ალექსანდრე ეჯიბაძე, მზია გიგუაშვილი
ინსტრუქტორები ატარებენ ტრენინგ-კურსებს როგორც რესტორნის ასევე კულინარიული პროდუქტების წარმოებაზე სპეციალიზირებული საზოგადოებრივი კვების სხვა ობიექტების მუშაკთა კონკრეტული კატეგორიისათვის, აგრეთვე მთელი პერსონალისათვის, საჭიროების შემთხვევაშიზდგილზე მისვლით.
ტრენინგ - კურსის ორგანიზებისა და ჩატარების თაობაზე e-mail: მოგვწერეთ
ან შეგიძლიათ დაგვიკავშირდეთ: Viber/WatsApp (+995571333881; +995577722709)