საკონდიტრო ნაწარმის ტექნოლოგია და წარმოება
+ ქართული სამზარეულოს რესტორნის გახსნის შაბლონი
ნახარშების, სოუსებისა და სუპების მომზადების სტანდარტები
ცომეულის კერძებისა და ნაწარმის თეორია და პრაქტიკა
მზარეულის პროფესიული ცოდნა-უნარების შემოწმება
სუშის და როლების წარმოების თეორია და პრაქტიკა
ლექსიკა და ფრაზეოლოგია პროფესიული საქმიანობისთვის
მზარეულის პროფესიული კომპეტენციების ამაღლება
კულინარული პროდუქციის რეცეპტურა და წარმოების ტექნოლოგია.
მზარეულის და სხვა პერსონალის კომპეტენციების შეფასება
უვნებლობა, სან-ჰიგიენური ნორმები, შრომის უსაფრთხოება.
კულინარიული წარმოების უსაფრთხოება და სანიტარია
დაიწყე კულინარიის შესწავლა - გახდი მზარეული!