ცომეულის კერძებისა და ნაწარმის თეორია და პრაქტიკა
პროფესიული კომპეტენციების სრულყოფა ან ახალი სპეციალიზაციის დაუფლება მზარეულის პროფესიაში.
თქვენ გექმნებათ შესაძლებლობა ქართული და ზოგი სხვა ქვეყნის სამზარეულოების მაგალითებზე შეისწავლოთ ცომისგან საყოველთაოდ აღიარებული კულინარული კერძებისა და ნაწარმის ტექნოლოგია და რეცეპტურა, რასაც ღირსეულად დააფასებენ თქვენი რესტორნის კლიენტები.
სწავლების შედეგად თქვენ შეძლებთ პროფესიონალიზმისა და გემოვნების მაღალი დონის დემონსტრირებას, იმისგან განსხვავებით, რაც მომხმარებელთა ნაწილს უკვე ნანახი და გასინჯული აქვს.
კურსის გავლის შემდეგ გაიცემა სერტიფიკატი ქართულ და ინგლისურ ენაზე
- ხინკალი
- ხაჭაპური
- აჭარული ხაჭაპური
- აჩმა
- კუბდარი
შემფასებელი ტესტი
III. სხვა ქვეყნების სამზარეულოების ცომეულის მაგალითები.
შემფასებელი ტესტი
აუცილებელი პირობა - უნდა გაიაროთ (შედის კურსის საფასურში) - პროფესიული კურსი მზარეული II ნაწილი