+ ქართული სამზარეულოს რესტორნის გახსნის შაბლონი
ამ კურსის გავლისას თქვენ მიიღებთ მზა შაბლონს :
• სახაჭაპურე
• სახინკლე
• საჩებურეკე
• დუქანი და სხვა დემოკრატიული ფორმატის კვების ობიექტი
60 ადგილისთვის და ნავიგაციისთვის, რომელიც შეიძლება გარდაიქმნას
• კონცეფციის,
• ფართის
• ბიუჯეტის შესაბამისად.
+ რამოდენიმე საათი პირადი კონსულტაცია
კურსი დაყოფილია მოდულებად.
ეს არის:
• მენიუ,
• ხარჯთაღრიცხვა და
• სპეციალურად რესტორნისთვის ნახევარფაბრიკატების მომზადება (ხარჩოს სუპის არა ერთი პორციის (გაანგარიშებაში მითითებული) მომზადება, არამედ, (დაახლოებით 8-12 ერთბაშად, ერთ ტაფაში);
• ანალიზი, თუ როგორ უნდა მოაწყოთ შესყიდვების სამზარეულოს ყოველდღიური მუშაობა,
• მითითებული მენიუს განსახორციელებლად საჭირო აღჭურვილობისა და ინვენტარის სია (ამ აღჭურვილობის გამყიდველი კომპანიების კონტაქტები).
- დარჩენილი საკითხების აღწერა, რომლებიც გავლენას ახდენენ რესტორნის მუშაობაზე, მოკლე აღწერილობით.
- მათი „შეკვრა" „სამუშაო" მაგალითები, წარმოდგენილ კონცეფციაზე დაყრდნობით, ქართული სამზარეულოს რესტორნის დემოკრატიულ ფორმატში.
კურსი მოიცავს 7 საათიან პერსონალურ კონსულტაციებს კონკრეტულ მაგალითებზე თბილისის რესტორნებში.
პირველი კონსულტაცია შეიძლება ჩატარდეს თქვენს დაწესებულებაში ან სხვა მოქმედი რესტორნის სამზარეულოში.
უფრო სტრუქტურირებული კომუნიკაციისთვის და დროის დაზოგვისთვის, შეგიძლიათ წინასწარ გაუგზავნოთ კითხვები ავტორს კონსულტაციისთვის.