+ ქართული სამზარეულოს რესტორნის გახსნის შაბლონი
ამ კურსის გავლისას თქვენ მიიღებთ მზა შაბლონს :
• სახაჭაპურე
• სახინკლე
• საჩებურეკე
• დუქანი და სხვა დემოკრატიული ფორმატის კვების ობიექტი
ეს არის:
• მენიუ,
• ხარჯთაღრიცხვა და
• სპეციალურად რესტორნისთვის ნახევარფაბრიკატების მომზადება (ხარჩოს სუპის არა ერთი პორციის (გაანგარიშებაში მითითებული) მომზადება, არამედ, (დაახლოებით 8-12 ერთბაშად, ერთ ტაფაში);
• ანალიზი, თუ როგორ უნდა მოაწყოთ შესყიდვების სამზარეულოს ყოველდღიური მუშაობა,
• მითითებული მენიუს განსახორციელებლად საჭირო აღჭურვილობისა და ინვენტარის სია (ამ აღჭურვილობის გამყიდველი კომპანიების კონტაქტები).
- დარჩენილი საკითხების აღწერა, რომლებიც გავლენას ახდენენ რესტორნის მუშაობაზე, მოკლე აღწერილობით.
- მათი „შეკვრა" „სამუშაო" მაგალითები, წარმოდგენილ კონცეფციაზე დაყრდნობით, ქართული სამზარეულოს რესტორნის დემოკრატიულ ფორმატში.
კურსი მოიცავს 5 საათიან პერსონალურ კონსულტაციებს კონკრეტულ მაგალითებზე თბილისის რესტორნებში.
პირველი კონსულტაცია შეიძლება ჩატარდეს თქვენს დაწესებულებაში ან სხვა მოქმედი რესტორნის სამზარეულოში.
უფრო სტრუქტურირებული კომუნიკაციისთვის და დროის დაზოგვისთვის, შეგიძლიათ წინასწარ გაუგზავნოთ კითხვები ავტორს კონსულტაციისთვის.
ტარიფი: უნივერსალური 5000 ლარი.
დამატებულია თქვენი მოთხოვნების დეტალური შემუშავებით.
5 ინდივიდუალური კონსულტაცია (ონლაინ) კითხვებისა და პრობლემების დასახმარებლად.- სხვა ფაქტორები, რომლებიც გავლენას ახდენენ რესტორნის მუშაობაზე მოკლე შეჯამებით.
წინასწარი გადახდა 40%.