პროფესიული კურსი - მზარეული - III ნაწილი
 

მზარეული-უნივერსალი - III ნაწილი

750 ლარი
ყიდვა

კულინარული პროდუქციის რეცეპტურა და წარმოების ტექნოლოგია.

კურსის მიზანი
ქართული კერძების სრულყოფილი წარმოებისათვის - მათი რეცეპტურების, მომზადების მეთოდებისა და ხერხების, ტექნოლოგიური პროცესების გაცნობიერება და დაეუფლება, რათა კურსდამთავრებულმა თავდაჯერებულად იგრძნოს თავი ნებისმიერი კვების ობიექტის სამზარეულოში.

კურსის გავლის პირობები
აუცილებელია გავლილი გქონდეთ, ან გაიაროთ მზარეულის კურსი - 1 ნაწილი და მზარეულის კურსი - 2 ნაწილი,  ან საჭირო იქნება, რომ დაადასტუროთ მუშაობის საწყისი გამოცდილება რომელიმე კვების ობიექტში - ამის შესახებ გთხოვთ გვაცნობოთ კურსის დაწყებამდე.
პრაქტიკული კულინარიული უნარებისა და თეორიული ცოდნის შერწყმის შედეგად - თქვენ შეძლებთ მუშაობის დაწყებას სხვა და სხვა კვების ობიექტში (რესტორანი, კაფე, სასადილო და სხვ.) მზარეულის პოზიციაზე.
Left
Right
რას გთავაზობთ?
+ თეორიულ ონლაინ სწავლების შესაძლებლობას თქვენთვის ნებისმიერ ხელსაყრელ დროს.
+ აუდიო და ვიდეო ონლაინ გაკვეთილებს და დავალებებს.
+ პრაქტიკულ მომზადებას შეფ-მზარეულის ხელმძღვანელობით რეალურ რესტორანში.
+ სასწავლო კუსის დასრულებისას მზარეულ - უნივერსალის კომპეტენციების დამადასტურებელ ორენოვან სერტიფიკატს (ქართული, ინგლისური)

სწავლის ხანგრძლივობაა: თეორია 2 -4 კვირა, პრაქტიკა 8 - კვირა.

კურსის პროგრამა მოდულების მიხედვით:

სხვადასხვა კულინარული პროდუქციის წარმოების ტექნოლოგიური პროცესები და ზოგადი მახასიათებლები.
კულინარულ წარმოებაში (სამზარეულოში) ნედლეულისა და პროდუქტების პირველადი და შემდგომი (ჰიდრო, მექანიკური, თბური) დამუშავების მეთოდები და ხერხები.
წვნიანი, ცხელი და ცივი კერძების, ცომეულის, საუზმეულის (მხალეულის, სალათების) და სხვა კერძების, გარნირების, სანებლების, დესერტების მომზადების ტექნოლოგია.

გაქვთ შეკითხვები?

დატოვეთ თქვენი კომენტარი ან დაგვირეკეთ!
750 ლარი
ყიდვა
Write Close