უვნებლობა, სან-ჰიგიენური ნორმები, შრომის უსაფრთხოება.
კურსის მიზანი კულინარიული პროდუქციის უვნებლობის, სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმების, სამზარეულოს აღჭურვილობის, შრომის უსაფრთხოების წესების შესწავლა
ვისთვის? დამწყები მზარეულებისთვის, რესტარატორებისთვის, ასევე ყველასთვის, ვისაც სურს კარიერის დაწყება სარესტორნო ბიზნესში.
კურსი წარმოადგენს მზარეულის პროფესიული მომზადების საერთო პროგრამის განუყოფელ ნაწილს და თუ გსურთ მიიღოთ პროფესიონალური სერტიფიკატი - გაიარეთ მზარეულის კურსის I ნაწილი და მზარეულის კურსის III ნაწილი ან დაადასტურეთ თქვენი პრაქტიკული გამოცდილება.