პროფესიული კურსი მზარეული II ნაწილი
 

მზარეული-უნივერსალი - II ნაწილი

250 ლარი
ყიდვა

კულინარული პროდუქციის უვნებლობა, სან-ჰიგიენური ნორმები, შრომის უსაფრთხოება.

კურსის მიზანი
კულინარიული პროდუქციის უვნებლობის, სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმების, სამზარეულოს აღჭურვილობის, შრომის უსაფრთხოების წესების შესწავლა
ვისთვის?
დამწყები მზარეულებისთვის, რესტარატორებისთვის, ასევე ყველასთვის, ვისაც სურს კარიერის დაწყება სარესტორნო ბიზნესში.
კურსი წარმოადგენს მზარეულის პროფესიული მომზადების საერთო პროგრამის განუყოფელ ნაწილს
და თუ გსურთ მიიღოთ პროფესიონალური სერტიფიკატი
- გაიარეთ მზარეულის კურსის I ნაწილი და მზარეულის კურსის III ნაწილი ან დაადასტურეთ თქვენი პრაქტიკული გამოცდილება.
Left
Right
რას გთავაზობთ?
HACCP სისტემის მოთხოვნები ნედლეულისა და კულინარიული პროდუქციის უვნებლობის მიმართ. სანიტარულ - ჰიგიენური ნორმები.
სამზარეულოს აღჭურვილობა, მანქანა-დანადგარები, მოწყობილობები და ხელსაწყოები, მათი ეფექტური და უსაფრთხო გამოყენება.
მზარეულის შრომის უსაფრთხოების მოთხოვნები და წესები.

გაქვთ შეკითხვები?

დატოვეთ თქვენი კომენტარი ან დაგვირეკეთ!
250 ლარი
ყიდვა
Write Close