კურსი მოიცავს მენიუს შემუშავების ძირითად ასპექტებს
სწავლების ფორმატი:
სასწავლო კურსი მიდინარეობს ონლაინ-ფორმატში, ანალიტიკურ-პრაქტიკული დავალების შესრულებით და უკუკავშირის შესაძლებლობით.
კურსი განკუთვნილია სარესტორნო ბიზნესშიმომუშავე პროფესიონალებისთვის: მზარეულებისთვის, სუ-შეფებისთვის, ადმინისტრატორებისთვის და სხვა დაინტერესებული პირებისთვის.
მენიუ — როგორც ვიცით კერძების ჩამონათვალია, თუმცა ასევე ეს არის მნიშვნელოვანი მენეჯმენტის ინსტრუმენტი. თითქმის ყველა ასპექტი კვების ბიზნესის მუშაობის დამოკიდებულია მენიუზე, რომელიც ყველაზე მნიშვნელოვანი დოკუმენტია ბიზნესში. შესყიდვები, წარმოება, გაყიდვები, ხარჯების გადახდა, სამუშაო ძალის მართვა, ასევე სამზარეულოს დაგეგმვა და მოწყობილობების არჩევა — ყველაფერი დამოკიდებულია მენიუზე.
მენიუს საფუძველია რეცეპტები. მენიუს თითოეული ელემენტი წარმოდგენილია რეცეპტის ან მომზადების პროცედურის საშუალებით, რაც რეცეპტებს მართვის მნიშვნელოვან ინსტრუმენტად აქცევს. ისინი ჩამოთვლიან საჭირო ინგრედიენტებს და აწვდიან გაზომვისა და მომზადების ინსტრუქციებს.
გარდა ამისა, რეცეპტები მნიშვნელოვანია მზარეულისთვის, რადგან ისინი იწერენ და გადასცემენ მნიშვნელოვან ინფორმაციას. კერძების სწავლა რეცეპტების გარეშე ჰგავს ფორტეპიანოზე დაკვრის სწავლას ნოტების გარეშე.
კურსი მოიცავს, თუ როგორ შევქმნათ მენიუები, რომლებიც გაზრდის გაყიდვებს და ხელს უწყობს ეფექტურობას, როგორ წაიკითხოთ და გაიგოთ რეცეპტები, გავზომოთ ინგრედიენტები, მოარგოთ რეცეპტები და გამოვთვალოთ საკვების ხარჯები.
ამ კურსის გავლისას თქვენ შეგიძლიათ ისწავლოთ როგორ შექმნათ მენიუები, რომლებიც გაზრდის გაყიდვებს და ხელს უწყობს ეფექტურობას, როგორ შექმნათ, წაიკითხოთ და გაიგოთ რეცეპტები, გაზომოთ ინგრედიენტები, მოარგოთ რეცეპტები და გამოთვალოთ საკვების ხარჯები.
კურსის დასრულების შემდეგ მონაწილეები შეძლებენ:
• შექმნან უნიკალური და მიმზიდველი მენიუები, რომლებიც ხელს უწყობენ რესტორნის წარმატებას.
• გაიგონ, როგორ მოქმედებს მენიუ გაყიდვების მოცულობაზე და მომხმარებელთა მოთხოვნების დაკმაყოფილებაზე.
• გამოიყენონ მიღებული ცოდნა რესტორნის მიერ დასახული ბიზნეს- მიზნების მიღწევისთვის.
დარეგისტრირდით კურსზე და აღმოაჩინეთ ახალი ჰორიზონტები რესტორნების ბიზნესის სამყაროში!
შესავალი: მენიუს წარმომავლობის და დანიშნულების განმარტება.
მენიუს ფორმირების ზოგადი პრინციპები.
მენიუს ფორმირების ეტაპები:
მენიუს ფორმირებისას კერძებისა და სასმელების ასორტიმენტის შესაბამისად გასათვალისწინებელი ფაქტორები.
მენიუს ფორმირების მნიშვნელოვანი ასპექტები.
მენიუს ძირითადი ტიპები და მათი ფუნქციონალური დანიშნულება.
სხვადასხვა ტიპის მენიუს აგების პრინციპები:
მენიუს ანალიზი მისი ეფექტურობისა და მომგებიანობის თვალსაზრისით:
თითოეულ გაკვეთილზე შეძენილი ცოდნის ონლაინ - შეფასების ტესტები.
დარეგისტრირდით კურსზე და გახსენით ახალი ჰორიზონტები რესტორნების ბიზნესის სამყაროში!