პროფესიული კურსი - მზარეული - III ნაწილი
 

პროფესიული კურსი - მზარეული-უნივერსალი

750 ლარი
ყიდვა

კულინარიული ტექნიკებისა და საწარმოო პროცესების ძირითადი კურსი.

კურსის მიზანი
სამზარეულოში კერძების სრულყოფილი მომზადებისათვის ძირითადი კულინარიული ტექნიკების დაუფლება და საწარმოო პროცესების გაცნობიერება.

კურსის გავლის პირობები
ამ კურსის დაწყებამდე უნდა გაიაროთ  მზარეულის კურსი - 1 ნაწილი და მზარეულის კურსი - 2 ნაწილი ან საჭირო იქნება, რომ დაადასტურეთ მუშაობის საწყისი გამოცდილება რომელიმე კვების ობიექტში - ამის შესახებ გთხოვთ გვაცნობოთ კურსის დაწყებამდე.

სწავლება მიმდინარეობს დევიდ კოლბის მეთოდის მიხედვით

პრაქტიკული კულინარიული უნარებისა და თეორიული ცოდნის შერწყმის შედეგად - თქვენ შეძლებთ მუშაობის დაწყებას სხვა და სხვა კვების ობიექტში (რესტორანი, კაფე, სასადილო და სხვ.) მზარეულის პოზიციაზე.
Left
Right
რას გთავაზობთ?

+ თეორიულ ონლაინ სწავლების შესაძლებლობას თქვენთვის ნებისმიერ ხელსაყრელ დროს.
+ პრაქტიკულ მეცადინეობებს შეფ-მზარეულის ხელმძღვანელობით რეალურ რესტორანში.
+ აუდიო და ვიდეო გაკვეთილებს, პრაქტიკულ დავალებებს.
+ კურსის გავლის დამადასტურებელ სერტიფიკატს.
სწავლის ხანგრძლივობა: თეორია 1 - 2 კვირა და პრაქტიკა 8 - 12 კვირა.
კურსის პროგრამა მოდულების მიხედვით:

1. საკვები პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგიური პროცესების კლასიფიკაცია და ზოგადი მახასიათებლები.
2. კვების წარმოებაში (სამზარეულოში) პროდუქციის პირველადი და შემდგომი დამუშავების (გიდრო, მექანიკური, თბური) ტექნოლოგია. 
3. ცივი და ცხელი კერძების, სალათების, გარნირების და  სხვა კერძების მომზადების ტექნოლოგია.

გაქვთ შეკითხვები?

დატოვეთ თქვენი კომენტარი ან დაგვირეკეთ!

750 ლარი
ყიდვა
Write Close