- სურსათის უვნებლობის, სანიტარია-ჰიგიენის საკითხებში და შრომის უსაფრთხოებაში;
- ნედლეულისა და პროდუქტების მიღების, ვარგისიანობის დადგენის, შენახვის პირობების და ტემპერატურული რეჟიმის დაცვის საკითხებში;
- კულინარული პროდუქციის წარმოების ტექნოლოგიურ ციკლში
- ნედლეულის ჰიდრო-მექანიკური, თერმული დამუშავება, მზა პროდუქციის პორციონირება, გაფორმება და რეალიზაცია;
- პრაქტიკული -სასინჯი სამუშაოების შესრულებაში - წვნიანი კერძი, მეორე კერძი, საუზმეული, სალათები, დესერტი.