პროფესიული კურსი - მზარეული - III ნაწილი
 

პროფესიული კურსი - მზარეული - III ნაწილი

450 ლარი
ყიდვა

ძირითადი კულინარიული ტექნიკების დაუფლება და საწარმოო პროცესების გაცნობიერება.

კურსის მიზანი
სამზარეულოში კერძების თამამად მომზადებისთვის ძირითადი კულინარიული ტექნიკების დაუფლება და საწარმოო პროცესების გაცნობიერება.

ვისთვის არის კურსი?
ამ კურსის დაწყებამდე გაიარეთ  მზარეულის კურსი - 1 ნაწილი და მზარეულის კურსი - 2 ნაწილი ან დაადასტურეთ თქვენი მუშაობა კვების ობიექტში.
გთხოვთ კურსის დაწყებამდე გვაცნობოთ ამის შესახებ. 

მოდით გავერკვიოთ თუ როგორ სწავლობენ ზრდასრული ადამიანები? 

სწავლება მიმდინარეობს დევიდ კოლბის მეთოდის მიხედვით
პრაქტიკული კულინარიული უნარებისა და სამზარეულოს თეორიის ცოდნის შერწყმის შედეგად - თქვენ შეძლებთ მუშაობის დაწყებას სხვა და სხვა კვების ობიექტში (რესტორანი, კაფე, სასადილო და სხვ.) მზარეულის  პოზიციაზე .
Left
Right
რას გთავაზობთ?

+ თეორია 1 - 2 კვირა და პრაქტიკა 8 - 12 კვირა 
+ თეორიული ონლაინ სწავლების შესაძლებლობა ნებისმიერ ხელსაყრელ დროს
+ პრაქტიკული მეცადინეობები შეფ-მზარეულის ხელმძღვანელობით რეალურ რესტორანში
+ აუდიო და ვიდეო გაკვეთილები, პრაქტიკული დავალებები
+ ცოდნის შემოწმება ტესტების მეშვეობით
+ კურსის გავლის სერტიფიკატი

კურსის პროგრამა მოდულების მიხედვით:

1. საკვები პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგიური პროცესების კლასიფიკაცია და ზოგადი მახასიათებლები.
2. კვების წარმოებაში (სამზარეულოში) პროდუქციის პირველადი და შემდგომი დამუშავების (გიდრო, მექანიკური, თბური) ტექნოლოგია. 
3. ცივი და ცხელი კერძების, სალათების, გარნირების და  სხვა კერძების მომზადების ტექნოლოგია.

გაქვთ შეკითხვები?

დატოვეთ თქვენი კომენტარი ან დაგვირეკეთ!
450 ლარი
ყიდვა

კურსები და სერტიფიცირება!


Write Close