პრაქტიკული კულინარიული უნარებისა და სამზარეულოს თეორიის ცოდნის შერწყმის შედეგად - თქვენ შეძლებთ მუშაობის დაწყებას სხვა და სხვა კვების ობიექტში (რესტორანი, კაფე, სასადილო და სხვ.) მზარეულის პოზიციაზე .
რას გთავაზობთ?
+ თეორია 1 - 2 კვირა და პრაქტიკა 8 - 12 კვირა + თეორიული ონლაინ სწავლების შესაძლებლობა ნებისმიერ ხელსაყრელ დროს + პრაქტიკული მეცადინეობები შეფ-მზარეულის ხელმძღვანელობით რეალურ რესტორანში
+ აუდიო და ვიდეო გაკვეთილები, პრაქტიკული დავალებები + კურსის გავლის სერტიფიკატი
კურსის პროგრამა მოდულების მიხედვით:
1. საკვები პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგიური პროცესების კლასიფიკაცია და ზოგადი მახასიათებლები.
2. კვების წარმოებაში (სამზარეულოში) პროდუქციის პირველადი და შემდგომი დამუშავების (გიდრო, მექანიკური, თბური) ტექნოლოგია.
3. ცივი და ცხელი კერძების, სალათების, გარნირების და სხვა კერძების მომზადების ტექნოლოგია.