ცომეულის კერძებისა და ნაწარმის თეორია და პრაქტიკა
პროფესიული კომპეტენციების შეძენა ან მზარეულის პროფესიაში ახალი სპეციალიზაციის დაუფლება.
თქვენ გექმნებათ შესაძლებლობა ქართული და ზოგი სხვა ქვეყნის სამზარეულოების მაგალითებზე შეისწავლოთ ცომისგან საყოველთაოდ აღიარებული კულინარული კერძებისა და ნაწარმის ტექნოლოგია და რეცეპტურა, რასაც ღირსეულად დააფასებენ თქვენი რესტორნის კლიენტები.
სწავლების შედეგად თქვენ მოახდენთ პროფესიონალიზმისა და გემოვნების მაღალი დონის დემონსტრირებას, რომელიც განსხვავებული იქნება იმისგან, რაც მომხმარებელთა ნაწილს უკვე არაერთხელ აქვს ნანახი და დაგემოვნებული.
კურსის გავლის შემდეგ გაიცემა სერტიფიკატი ქართულ და ინგლისურ ენაზე
- ხინკალი
- ხაჭაპური
- აჭარული ხაჭაპური
- აჩმა
- კუბდარი
შემფასებელი ტესტი
III. სხვა ქვეყნების სამზარეულოების ცომეულის მაგალითები.
შემფასებელი ტესტი
აუცილებელი პირობა - უნდა გაიაროთ (შედის კურსის საფასურში) - პროფესიული კურსი მზარეული II ნაწილი