შემსწავლელი კურსი რესტორატორებისთვის

1200 ლარი
ყიდვა

+ ქართული სამზარეულოს რესტორნის გახსნის შაბლონი

ქართული სამზარეულოს რესტორნის გახსნის შაბლონი


შემსწავლელი კურსი + მოქმედების შაბლონი დამწყები რესტორატორებისთვის

ამ კურსის გავლისას თქვენ მიიღებთ მზა შაბლონს :

• სახაჭაპურე

• სახინკლე

• საჩებურეკე

• დუქანი და სხვა დემოკრატიული ფორმატის კვების ობიექტი

60 ადგილისთვის და ნავიგაციისთვის, რომელიც შეიძლება გარდაიქმნას

• კონცეფციის,

• ფართის

• ბიუჯეტის შესაბამისად.

ჩვენ განვსაზღვრავთ, გამოცდილებიდან გამომდინარე, თუ რომელი ფაქტორებია მნიშვნელოვანი, კონკრეტული ობიექტების მაგალითებზე.

+ რამოდენიმე საათი პირადი კონსულტაცია

კურსი დაყოფილია მოდულებად.

Left
Right

მთავარი აქცენტები სამზარეულოს ეხება.

ეს არის:

• მენიუ,

• ხარჯთაღრიცხვა და

• სპეციალურად რესტორნისთვის ნახევარფაბრიკატების მომზადება (ხარჩოს სუპის არა ერთი პორციის (გაანგარიშებაში მითითებული) მომზადება, არამედ, (დაახლოებით 8-12 ერთბაშად, ერთ ტაფაში);

• ანალიზი, თუ როგორ უნდა მოაწყოთ შესყიდვების სამზარეულოს ყოველდღიური მუშაობა,

• მითითებული მენიუს განსახორციელებლად საჭირო აღჭურვილობისა და ინვენტარის სია (ამ აღჭურვილობის გამყიდველი კომპანიების კონტაქტები).

- დარჩენილი საკითხების აღწერა, რომლებიც გავლენას ახდენენ რესტორნის მუშაობაზე, მოკლე აღწერილობით.

- მათი „შეკვრა" „სამუშაო" მაგალითები, წარმოდგენილ კონცეფციაზე დაყრდნობით, ქართული სამზარეულოს რესტორნის დემოკრატიულ ფორმატში.

კურსი მოიცავს 7 საათიან პერსონალურ კონსულტაციებს კონკრეტულ მაგალითებზე თბილისის რესტორნებში.

პირველი კონსულტაცია შეიძლება ჩატარდეს თქვენს დაწესებულებაში ან სხვა მოქმედი რესტორნის სამზარეულოში.

უფრო სტრუქტურირებული კომუნიკაციისთვის და დროის დაზოგვისთვის, შეგიძლიათ წინასწარ გაუგზავნოთ კითხვები ავტორს კონსულტაციისთვის.

კურსის ღირებულება 1200 ლარი. წინასწარი გადახდა 50%.

 

1200 ლარი
ყიდვა
Write Close