შესავალი კულინარიის სამყაროში

250 ლარი
ყიდვა
კურსის ხანგრძლივობა: 10 დღე
თემატიკა: პროფესიონალური კარიერა
სწავლის ფორმა: 100% ონლაინ
მიზნობრიობა: ნებისმიერი მსურველთათვის
რეგისტრაცია: მალე!
კურსის აქტუალურობა და მიზანი
საზოგადოებრივი კვება ასრულებს სამ ურთიერთ დაკავშირებულ ფუნქციას: მზა პროდუქციის წარმოება, პროდუქციის მომზადება და მისი მოხმარების ორგანიზება.
კვების მრეწველობა განვითარების პროცესშია - იზრდება როგორც დაწესებულების რაოდენობა,  ასევე მომსახურების ხარისხიც.
კვების ობიექტების ძირითადი ამოცანებია მოსახლეობის მოთხოვნების მაქსიმალური დაკმაყოფილება, პროდუქციის ხარისხის და მომსახურების კულტურის გაუმჯობესება. ამასთან იზრდება კვალიფიციური პერსონალის საჭიროება, კერძოდ სამზარეულოს პერსონალი.  

ეძებთ თქვენთვის იდეალურ პროფესიას ? მაშინ სცადეთ, გახდით საუკეთესო მზარეული!
Left
Right
რას გთავაზობთ?

100 % ონლაინ სწავლება
მოსმენის და სწავლის შესაძლებლობა ნებისმიერ ხელსაყრელ დროს
აუდიო გაკვეთილები
ცოდნის შემოწმება ტესტების მეშვეობით
კურსის გავლის სერტიფიკატი

კურსის პროგრამა

1. კვების ობიექტების კლასიფიკაცია. საქართველოს რეგიონალური სამზარეულოები 
2. მზარეულთა კლასიფიკაცია, ფუნქციონალური მოვალეობები
3. კულინარული პროდუქციის წარმოების ძირითადი ცნებები, ტერმინები და განმარტებები

გაქვთ შეკითხვები?

დატოვეთ თქვენი კომენტარი ან დაგვირეკეთ!
250 ლარი
ყიდვა
Write Close